Midsommar 2014

Välkommen att fira midsommar på
Grönskär med Tyresöbåtklubb

Fredagen den 20 juni samlas vi för klubbens traditionella midsommarfirande på Grönskär.
Midsommar på Grönskär är fyllt med många trevliga aktiviteter, både för barn och vuxna.

På Midsommarafton klär vi Midsommarstången tillsammans. Förutom dans runt Midsommarstången tänkte vi i år även försöka oss på några traditionella Midsommarlekar som dragkamp e t c. Priser utlovas till alla barn o vuxna som är med och kämpar. Lite senare på kvällen bjuds det på välkomstdrink och under tiden tänds grillarna. Vår ”flytdansbana” finns självklart på plats och nu förhoppningsvis i upprustat skick så det kan dansas natten lång.
Om du har möjlighet att hjälpa till med reparationerna kontakta Klubmästaren

Midsommardagen bjuder på tipspromenad både för barn och vuxna. På eftermiddagen blir det jollesegling för både stora och små. Grillarna tänds till aftonen med tillhörande prisutdelning.

Vi behöver er hjälp med några saker:
Björkris (finns vid klubbstugan från onsdagskväll). Har ni möjlighet vore det super om ni kan plocka lite blommor, då skulle årets stång bli vår finaste genom tiderna.
Har du plats för grillkol, lite priser mm i din båt så kom gärna förbi på onsdagskväll då vi förbereder packningen. Även på torsdagskvällen kommer det att behövas hjälp för att få ut saker, tack.
Optimister till jolleseglingarna, (finns vid jollebryggan, anmälan görs till Uffe Andersson 0705444746, passa på att göra arbetsplikt genom att ta med en eller två optimister)

Väl mött på Grönskär
Klubbmästeriet

OBS! Glöm inte att ta med formulär till frågetävlingen
“På Vågen ut” (finns i klubbstugan)