Arbetstillfälle på Ornö Runt 28 maj

Ornö Runt söker två personer till att göra arbetsplikt vid vår After Sail aktivitet lördagen den 28 maj. Vi har tidigare haft ett par som skött detta under många år och de har kommit ut med sin båt gjort jobbet med glädje och god service samtidigt som de träffat många trevliga kappseglare och sedan övernattat i sin båt. Lämpligt kan vara att 2 personer i samma familj tillsammans gör 2×3 = 6 timmar dvs full arbetsplikt för 2016. Uppgiften består i att sköta grillning av korv vid after sail på Ornö Kolnäsviken mellan kl 18–21 vilket betyder att ni måste kunna ta er ut till Ornö och tillbaka för egen maskin, men det kommer bli otroligt trevligt. Vid intresse kontakt Henrik Andwinge 070-5588000.

0 Svar till “Arbetstillfälle på Ornö Runt 28 maj”


Kommentarerna är stängda.