Junior-KM i Optimist och Laser samt Höstcupen

Söndagen den 14 september var det kamp på fjärden. Juniorerna seglade om titlarna klubbmästare i TBK samt höstcup-mästare för TBK och TBS. I år tillkom en Laser-klass för de lite äldre juniorerna (från både TBK och TBS) som vuxit ur optimisterna och dessa seglade på en bana ute på Kalvfjärden. Optimisterna seglade närmare bryggorna där de kunde ses av publik från land. Vädret var gynnsamt med sol och lagom vindar även om den vred och vände lite under dagen. Alla seglade klokt och hänsynsfullt och det blev spännande ända in på slutet!
Ett poängsystem tillämpades där seglarna fick antal poäng efter placering i mål, vilket innebar att den med minst antal poäng vann äran och de största pokalerna! Alla som var med och seglade fick medaljer och välja något från ett stort prisbord.
Resultat:
Höstcupen Optimist
1:a Jonathan (TBK)
2:a Marcus (TBK)
3:a Ossian (TBS)
TBK Klubbmästare Optimist
1:a Jonathan
2:a Marcus
3:a Moa
Laser
1:a Jakob (TBK)
2:a Elias (TBS)
3:a Daniel (TBK)
GRATTIS alla seglare och väl mött igen nästa år!
Hälsningar
Juniorsektionen

0 Svar till “Junior-KM i Optimist och Laser samt Höstcupen”


Kommentarerna är stängda.